Välkommen till Modellbygge iFokus!

Modellbygge är nog något som de flesta har provat någon gång! Att knåpa ihop lite plastdelar, för att sedan måla den med varierande resultat. "Det provade jag också när jag var liten" är en kommentar man ofta får från personer när man beskriver vad man sysslar med på fritiden!

På den här sidan så hoppas vi att kunna inspirera gammal som ung, tjej eller kille, att börja med en hobby som ger så mycket! Och alla slags modeller sysslar vi med, inte bara plastbyggsatser. Det handlar också om träbåtar, modelljärnväg, radiostyrt och mycket annat. Här finns det mängder av artiklar om hur man kommer igång, val av modeller, och mycket, mycket mer.

Det kan verka motsägelsefullt att göra en sida som handlar om en hobby som är "pc-fri"! Men detta verktyg som du sitter framför är till mycket stor hjälp för att hitta information om ett byggprojekt och få råd och tips från andra byggare.

Det kommer även att finnas utrymme för närliggande hobbys som t ex modelljärnväg eller för de som samlar på modellbilar m m.

Vi hoppas att ni kommer att trivas på denna sida. Till min hjälp så har jag:

Annette
BjarneS
Cattis
GeeKen
gismo76
JaguarMkVII
Proosen
Roca
StefanW
WildeSau

Om det är någon som vill hjälpa till eller vill bidra med något material så hör av er till mig eller någon av medarbetarna! Om du klickar på respektive avatar nedan, så kan du skicka ett PM (personligt meddelande) till den du vill komma i kontakt med.

Alla är varmt välkomna!

Mikael / ElLobo

Sajtvärd på Modellbygge iFokus

Officiellt lanseringsdatum 2006-12-13.