Evenemang / Tävlingar / Utställningar

Modellutställning i Mariestad 2007, del 1

2007-03-03 22:13 #0 av: StefanW

En glad och nöjd Christer Mann pustar ut bakom disken i butiken, strax efter det att den 5:e utställningen var avslutad. Nu återstår ”bara” att återställa allt!

Det var mycket besökare i församlingshemmet i Leksberg, Mariestad som tittade på alla de utställda modellerna. Kvalitén var genomgående mycket hög, från nybörjare till gamla modell entusiaster. Det märktes då man kände igen en och annan klass segrare från olika modelltävlingar från det senaste åren. Att detta har blivit ett uppskattat evenemang råder det ingen större tvekan om när man hör vart folk kommer ifrån! T.ex. från Malmö (42 mil enkel resa) Stockholm (30 mil enkel resa) Göteborg (18 mil enkel resa) är man entusiast så är man!

 

I cafeterian kunde man köpa fika för en billig penning, varmkorven hade en strykande åtgång och kaffebryggaren fick gå på högvarv för att fylla alla strupar. På en blidskärm fick man se ett bildspel från årets leksaksmässa i Nurnberg i Tyskland. Runt borden samlades man för att dyka ner i de nyinköpta kartongerna, som innehöll kommande byggprojekt. Delarna plockades upp och synades, detaljer granskades noggrant "skall det verkligen vara så på den här versionen?".

Här följer lite bilder från utställningen utan någon direkt ordning. Titta och njut, för det gjorde jag!

Det kommer mera bilder....

//Stefan

Relaterade länkar

Av: StefanW

Datum för publicering

  • 2007-03-03

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-03-04 03:59 #1 av: pebben

tack för bilderna stefan! så fick jag se lite ialla fall!

//pebben

Anmäl
2007-03-04 09:24 #2 av: StefanW

"Hav förtröstan de skola strax anlända några till!" Skrattande

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.