Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen 1. Airbrush och färg Allmänt Dekaler Die-Cast (färdiga modeller) Diorama Evenemang / Tävlingar / Utställningar

Fartyg Figurer Figurspel, Warhammer, Flames Of War, The Lord... Flyg Fordon Fotogalleri Föreningar i Sverige Gissa vad...?! Gruppbyggen Köp / Sälj och Byt MJ - Modelljärnväg Månadens bygge Nyheter OT - Off Topic Om sajten och iFokus Pansar Pågående projekt RC - radiostyrt Recensioner Reseskildringar Rymd Science Fiction Tidskrifter / Referenslitteratur Tips & Råd Veckans bild What if
Evenemang / Tävlingar / Utställningar

Aeroseum

2019-03-27 15:12 #0 av: ROBBAN68

Är det några härifrån som ska till Aeroseum nu i helgen? Jag var där förra året och körde med min hjullastare, och i år var planen att jag skulle komma med nån båt. Men jag ska bara dit som vanlig besökare och titta, fota och ha trevligt! 

MVH//Robert C

Anmäl
2019-03-27 21:35 #1 av: DIOWORK

Hej Robert!
Trots att jag bor i Göteborg hinner jag tyvärr inte dit i år heller....
Hoppas det blir en trevlig tillställning, kör hårt med din båt:)
/Erik

Anmäl
2019-03-27 22:29 #2 av: ROBBAN68

Så är det ibland, man hinner inte med tyvärr.  Ja det blir nog trevligt där nere i underjorden. Jag håller på med Sunny och Isbrytaren nu så jag har dom körklara till säsongen!

MVH//Robert C

Anmäl
2019-04-03 21:55 #3 av: GusLars

Hej Robban var det bra i aeroseum mycket att se på.

Lars

Lars

Anmäl
2019-04-04 08:54 #4 av: ROBBAN68

Lars, ja det är alltid bra på modell & hobbymässan.  Det är en stor inspirationskälla för alla som gillar modellbygge, speciellt om man håller på med RC i någon form.  I år måste det varit nån form av besöksrekord, för den publika parkeringen räckte inte till så dom fick ställa bilarna ända in mot staketet på andra sidan berget för att få plats med alla.  Det är bra service där och man får hjälp med att komma ner och upp från hangarerna om man behöver. 

MVH//ROBERT C

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.