Föreningar i Sverige

Påverka!

2007-02-27 20:43 #0 av: StefanW

Var med och påverka vilken inriktning som IPMS-Sverige skall ha i framtiden!

Jan Forsgren skrev på IPMS-Stockholms forum: Enkät om vår hobby och IPMS

Länk till undersökningen.

Var med och forma framtiden! Alla röster är värdefulla!

Vad tycker ni om sådana här undersökningar? Jag är nyfiken på vad ni tycker, era åsikter formar ju även detta forum. Vad vill ni se mer av här? Är det bra fördelning som t.ex mellan flyg, fartyg, pansar och bilar? Jag har massor av frågor och ni sitter på svaren!

 

//Stefan

 

Av: StefanW

Datum för publicering

  • 2007-02-27

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-02-27 22:33 #1 av: ElLobo

Enkäter som den här är ju i mångt och mycket styrelsens enda chans för att få in lite synpunkter från medlemmarna, då de allra flesta (och det gäller alla föreningar, inte bara IPMS) aldrig visar sig på t ex årsmöten eller i övrigt hör av sig med synpunkter till styrelsen. Jag tycker det är ett mycket bra initiativ.

Anmäl
2007-02-27 22:49 #2 av: Sven-Erik

Jag tycker att enkäter kan vara viktigt OM man nu får in några svar. Över huvud taget, är det viktigt med en levande diskussion om det som intresserar oss. Risken är annars att forumet tacklar av och faller i dvala. Möjligheten att påverka innehållet ,är en morot att utveckla ett forum som detta. Sedan är det så klart alltid en "klick" personer som är de mest aktiva och får sin röst hörd. Men så är det ju överallt!
Jag tycker att alla försök till att bredda intresset är bra. Om det så handlar om pansar, flyg eller vad som helst. Det viktiga tror jag ändå är att alla medlemmar känner en sammanhörighet och att de är välkomna. Man kanske kan bestämma en träff för att lära känna varann, ta en fika etc.

Anmäl
2007-02-27 23:05 #3 av: StefanW

Första modellbyggarträffen går ju av staplen nu på lördag den 3:e mars i Mariestad. Hur det än har gått med bilen så kommer jag dit! Funderar på att ta med lite olika farkoster för att visa lite bredd! Sedan är jag alltid öppen för fika (kaffe m.m.) Enligt obekräftade rykten kommer det bilar från Stockholm..hmm.. de vill nog se vad vi har gjort! Det brukar bli trevliga samtal i fikahörnan.

Jag skall kontrollera med Jan lite senare hur det har gått med svaren, en del har droppat in redan.

Jag uppskattar när ni säger eran mening, det ger mig bränsle!

Nu skall jag skriva lite till och sedan kommer det bilder på bilen..

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-02-28 01:34 #4 av: pebben

då lämnar jag ett förslag till vårat forum. jag tycker det vore görskoj om vi kunde träffas live någon gång! kanske en utflykt framåt vårkanten tex till axvalls pansar museum eller nått? jag vet att det blir lite långt att åka för en del men det skulle vara roligt tycker ialla fall jag

//pebben 

Anmäl
2007-02-28 09:07 #5 av: StefanW

#4 Jag undersöker lite olika alternativ och lägger ut här på forumet! Hoppas du kommer till Mariestad på lördag! Ju fler som dyker upp dessto roligare blir det. Jag kommer att göra en artikel och lägga ut här för alla som inte har möjlighet att komma!

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.