2007-04-25 18:53 #0 av: Cattis

Du vet väl att du kan skaffa en större avatar till ditt användarkonto på iFokus? Priset för detta är 30 kronor och beloppet betalas enkelt med ett SMS från din mobiltelefon. Det tar inte mer än ett par minuter.

Om du vill att din avatar skall synas bättre, så kan du nu alltså köpa en större avatar. Avatar är den bild som visas intill dina inlägg i trådarna.
Det som ingår gratis i medlemsskapet är en bild som är 32x32 pixlar. Den du köper är 4 gånger så stor, dvs 64x64 pixlar.

Här ser du skillnaden på de två storlekarna:

 

 

Vad kostar det? 

Det kostar 30 kronor. Detta är en engångssumma, du får självklart byta bild så ofta du önskar. Genom att köpa denna tjänst så bidrar du till driften av dessa forum och gör att vi på sikt kan få ännu fler roliga funktioner på sajterna. Plus då att din bild/avatar syns mkt bättre. :-)

Hur gör man?

Det är jätteenkelt att köpa större avatar. Det du behöver göra är att följa de 3 nedanstående enkla stegen:

1. Ange ditt mobilnummer

Ange ditt mobilnummer under Inställningar/Mobila inställningar.

Ange mobilnummer i formen 0701234567 utan landsprefix, bindestreck och mellanslag.

Det är mycket viktigt att du anger rätt mobilnummer. Om inte rätt mobilnummer är kopplat till din användare på iFokus kommer din större avatar inte aktiveras, men du debiteras ändå 30 kr.

2. Skicka beställnings-SMS

Skicka ett SMS med texten IFOKUS AVATAR till telefonnummer 72550. Priset för detta SMS är 30 kronor plus eventuella operatörsavgifter.
Tänk på att stava rätt och att det skall vara ett mellanslag mellan orden.

3. Ladda upp en ny avatar

För att din avatar ska visas ordentligt behöver du ladda upp en ny avatar. Bilden får vara max 64x64 pixlar stor. Om den är större kommer den automatiskt skalas ned. Om möjligt, se till att bilden är i rätt mått då du laddar upp den. Annars visas den grynig för många då den "tvingas" till rätt mått.

Observera...

Ibland kan det ta en liten stund innan ditt SMS kommer fram. Så fort ditt SMS kommit fram kommer din nya stora avatar att visas på hela iFokus.
Du kan behöva logga ut och sedan logga in igen, innan uppdateringen syns.

Av: Cattis

Datum för publicering

  • 2007-04-25