Månadens bygge

Månadens bygge: 64 Chevy Impala

2007-09-06 07:17 #0 av: StefanW

I artikeln berättar Andreas om sitt bygge med Chevan från Revell.

Impalan är från Revell och jag beställde den via Viragohobby med ett gäng andra modeller. Den är spray målad med Clas Ohlssons klarsvarta färg och efter det klarlack av samma märke. Körde efter det på lite Turtlevax och avslutade med Plastic polish från Bare metal. Interiören går i satin svart och klar rosa (Humbrol färger).

Inte det manligaste färgvalet kanske men min flickvän älskar rosa så det var lite för hennes skull. Undersidan är även den målad i satin svart färg men innan det lade jag på ett lager metallfärg som är väldigt tunn. Med modellen följde även lowrider delar med, men jag gillar originalet bäst så de flesta av de bitarna fick förbli oanvända. Modellen var enkel att bygga och det var en skön känsla när allt passade bra och flöt på i ett lagom tempo.
 
Det stora problemet jag fick var då jag lade på BMF:en, lite utav färgen följde med men jag är ändå nöjd med slutresultatet.

 

 

 

 


 

Text och foto av Andreas alias magicrub

Av: magicrub

 

Datum för publicering

  • 2007-09-06

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-09-06 16:05 #1 av: Proosen

Kul!

Än en gång snyggt jobbat, fortsätt så!

 

Niclas

medarbetare på Modellbygge iFokus!

Anmäl
2007-09-06 16:53 #2 av: pebben

pebben säger grattis! Fot i munnnen

//pebben

Anmäl
2007-09-06 17:58 #3 av: Hompe

Grattis (grr jag måste bygga klart mina bilar jag med)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.