Annons:
Etiketterföreningar-i-sverigeartiklar
Läst 4044 ggr
ElLobo
10/8/07, 6:03 PM

Upptaktsmöte i Örebro

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nu sätter vi fart!

Vid gårdagens inledande möte med modellbyggare i Örebro var det nio stycken byggare från olika delar av länet som slöt upp. Mattias samlade ihop oss och tog oss med till den lokal där vi inledningsvis kommer att vara, men fr o m årsskiftet kommer vi att ha tillgång till en egen lokal på Väster i Örebro.

Efter lite presentationer av oss närvarande byggare så diskuterades hur vi ville lägga upp det hela och hur intresset var, och sedan beslutades att intresset var så pass stort att vi skulle dra igång byggverksamhet i Örebro.

Vi, med Mattias i spetsen, tror att detta kommer bli ett lyft för alla modellbyggare i Örebro med omnejd. Vi dryftade en hel del idéer och synpunkter.

Mattias kommer närmast att ordna nycklar till den andra lokalen, och kommer att meddela att vi kommer att vilja ha den från årsskiftet. Då har vi lite tid på oss att göra i ordning den, försöka sprida ordet och få flera medlemmar, m m.

Sedan kommer Mattias och Göran att åka dit och inventera vad vi främst kommer att behöva göra och vad vi kommer att behöva för grejor där.

Nya lappar om vår byggverksamhet i Örebro kommer att tryckas upp, och bl a distribueras via Tomas på Modellex.

Känner ni några modellbyggare i Örebrotrakten som inte känner till oss ännu, så sprid ordet! Vi har plats för många!

Av: ElLobo

Datum för publicering

  • 2007-10-08
Annons:
rotex
10/9/07, 3:59 AM
#1

Nu blir jag så ledsen, just då det kommer goda nyheter om föreningar så flyttar jag. Hoppas i alla fall att medlemmarna kommer att trivas och önskar er lycka till.

StefanW
10/9/07, 6:38 AM
#2

#1 Vart landar du nu? Kanske finns något där!

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

ElLobo
10/9/07, 1:01 PM
#3

#1: Ja, det var ju tråkigt, men jag tror nog att du kommer att kunna trivas i Värmland också. Det är ju bara att du letar nya byggkompisar där med! Det finns många byggare där också. BabyBoy, magicrub och tompaxd finns ju i Karlstad.

ElLobo
10/9/07, 1:24 PM
#4

Och på ScaleRacers forum finns Catman samt Frank G -- Karlskoga, volvo 240kungen -- Karlstad, Hagbard -- Kil, JaguarMkVII -- Kristinehamn.

rotex
10/10/07, 2:03 AM
#5

Visst kommer jag att klara mig, har gjort ett bra tag :)

ElLobo
10/10/07, 9:35 AM
#6

Beroende på var i Värmland du landar, så ta lite kontakt med byggare i närheten. Om det finns några. Det är ju roligt att bygga tillsammans!

Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: