Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

1. Airbrush och färg Allmänt Dekaler Die-Cast (färdiga modeller) Diorama Evenemang / Tävlingar / Utställningar Fartyg Figurer Figurspel, Warhammer, Flames Of War, The Lord... Flyg Fordon Fotogalleri Föreningar i Sverige Gissa vad...?! Gruppbyggen Köp / Sälj och Byt MJ - Modelljärnväg Månadens bygge Nyheter OT - Off Topic Om sajten och iFokus Pansar Pågående projekt RC - radiostyrt Recensioner Reseskildringar Rymd Science Fiction Tidskrifter / Referenslitteratur Tips & Råd Veckans bild What if
Gruppbyggen

GB 113: Lancia Stratos

2016-12-21 12:28 #0 av: JaguarMkVII

Då var det dags att starta upp detta bygge. Det är en Lancia Stratos i 1:24. Jag har alltid gillat den bilen men inte kommit till skott att bygga en förrän nu. Satsen kommer från Hasegawa och har nog minst femton år på nacken. Dock är klassen normalt Hasegawa-hög. Det blir i hög utsträckning bygge rakt ur lådan med endast eftermarknadsbälten. Jag ska dock prova Vallejos metallfärger på avgasrören för första gången, ska bli spännande. Det gröna är dekaler men jag målar det I stället då nåt säjer mej att det inte blir så snyggt med dekalerna... Bilderna visar kartongen och så långt jag kommit med det hela.

Anmäl
2016-12-21 12:29 #1 av: JaguarMkVII

Chassit.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.