Annons:
Etiketterevenemangtävlingarutställningarartiklar
Läst 4532 ggr
ElLobo
4/7/14, 10:32 AM

140503: Modellgänget Skånes utställning

Då var det dags igen! Efter 2013 års stora succe kör de nu igen. Denna gång satsar de ordentligt och blir nu större, bättre och är starkare än någonsin.

Modellgänget Skåne kommer ordna utställning den 3 maj 2014 i Linderöds idrottshall med start kl 10.00.

På grund av platsbrist har de i år bytt lokal och arrangemanget kommer nu att hållas i Linderöds sporthall där det finns möjlighet att fortsätta att växa under många år framöver!

Denna flytt görs för att kunna ge er som besökare mer av allt. Här finns gott om plats för att vissa upp sig, men också andra som vill vara med att visa upp sig och sina olika skalamodeller, byggen m m. 

Är du intresserad av vara med oss får du gärna höra av dig till Modellgänget Skåne för vidare information. De hoppas på ditt deltagande oavsett storlek på samling och eventuellt diorama. De hoppas att den här dagen i maj blir något att minnas tillbaka på som en riktigt trevlig och rolig dag med Modellgänget Skåne. För roligt ska de ha! 

Viss försäljning av modeller och byggmaterial kommer att finnas. Även här har du som säljare chansen att visa upp dig. Anmäl intresse redan idag så ska de garantera dig en plats i lokalen. 

Även denna gång kommer det att hållas en tramptraktortävling för de mindre och kaffe med kaka för alla! Givetvis blir det hembakat även denna gången. 

Så boka i den 3 maj 2014 i almanackan redan nu så du inte missar denna trevliga dag med Modellgänget Skåne! 

LänkModellgänget Skåne

Annons:
ElLobo
4/22/14, 6:41 PM
#1

Det är kanske dags för en liten påminnelse?! Blinkar

Stoffe75
4/23/14, 1:30 PM
#2

Länken fungerar inte.. 🤔

ElLobo
4/23/14, 3:07 PM
#3

 Där ser man, den fungerade tidigare, men abonnemanget kanske har gått ut.

Du kan alltid pröva med en annan av deras hemsidor, http://modellgangetskane.se, eller om du eventuellt använder Facebook, https://www.facebook.com/modellgangetskane.

ElLobo
5/1/14, 8:11 AM
#4

På lördag är det dags!

ElLobo
5/3/14, 1:24 PM
#5

Julafton för modellnördar

I morgon lördag är det julafton. Åtminstone för alla som älskar pyttesmå gödselspridare och skogsmaskiner. Vi pratar förstås om modellutställningen i Linderöds sporthall.

Länk: Julafton för modellnördar

ElLobo
5/6/14, 5:42 AM
#6

Modellutställning i Linderöd

Lördagen den 3 maj gick modellgänget i Skånes utställning av stapeln i idrottshallen på Linderöds skola.

I en hall fylld av traktormodeller, radiostyrda lastbilar, tekniklego, entreprenadmodeller, warhammer och en modulbana i N-skala, trängdes glada modellbyggare och besökare …

Länk: Modellutställning i Linderöd

Annons:
Upp till toppen
Annons: