Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

1. Airbrush och färg Allmänt Dekaler Die-Cast (färdiga modeller) Diorama Evenemang / Tävlingar / Utställningar Fartyg Figurer Figurspel, Warhammer, Flames Of War, The Lord... Flyg Fordon Fotogalleri Föreningar i Sverige Gissa vad...?! Gruppbyggen Köp / Sälj och Byt MJ - Modelljärnväg Månadens bygge Nyheter OT - Off Topic Om sajten och iFokus Pansar Pågående projekt RC - radiostyrt Recensioner Reseskildringar Rymd Science Fiction Tidskrifter / Referenslitteratur Tips & Råd Veckans bild What if
Tips & Råd

Måla pansar, men vet inte hur!

2006-12-11 01:17 #0 av: StefanW

Det finns en utmärkt guide i pdf-format att ladda ner för den som är intresserad av att få lite tips. Den är skriven av Sven-Åke Grufstedt och är en guide för målning av pansar i skala 1:72.

Den är mycket välskriven och många fina fotografier som illustrerar texten. Det ges många bra tips och ordförklaringar som är ovärderliga för den som är ny i hobbyn. Även den vane kommer att finna den läsvärd. Den kan jag varmt rekommendera att läsa.

Länk till pansarguide

 

//Stefan

 

Relaterade länkar

Av: StefanW

Datum för publicering

  • 2006-12-11

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2006-12-11 13:43 #1 av: pebben

en trevlig länk med mycket matnyttigt! fast jag håller mej nog till 1/35 skalan känner mej hämma med den!

//Ronny

Anmäl
2006-12-11 14:15 #2 av: StefanW

Jag tyckte om den, och man kan ta till sig mycket som går att överföra på annat som man skall måla..Glad

//Stefan 

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.