Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

1. Airbrush och färg Allmänt Dekaler Die-Cast (färdiga modeller) Diorama Evenemang / Tävlingar / Utställningar Fartyg Figurer Figurspel, Warhammer, Flames Of War, The Lord... Flyg Fordon Fotogalleri Föreningar i Sverige Gissa vad...?! Gruppbyggen Köp / Sälj och Byt MJ - Modelljärnväg Månadens bygge Nyheter OT - Off Topic Om sajten och iFokus Pansar Pågående projekt RC - radiostyrt Recensioner Reseskildringar Rymd Science Fiction Tidskrifter / Referenslitteratur Tips & Råd Veckans bild What if
Föreningar i Sverige

Byggmöte i Linde 29/4

2007-04-30 15:29 #0 av: ElLobo

På söndagen den 29 samlades ett antal modellbyggare i klubblokalen hos SHRA Lindesberg för att som vanligt bygga och måla modeller.

 

För ovanligheten var det den här gången en övervikt åt den militära sidan och bilbyggarna fick finna sig i att vara en knapp majoritet. Pansarbyggena hade en klar övervikt den här gången!

Som vanligt var det full fart runt borden och humöret var på topp.

Relaterade länkar

Av: ElLobo

Datum för publicering

  • 2007-05-17
Anmäl
2007-05-17 14:04 #1 av: StefanW

Det ser kul ut att kunna sitta med sitt projekt och kunna få feedback och tips direkt och prata plast...

Hur många brukar komme till byggträffen?

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

 

Anmäl
2007-05-17 14:32 #2 av: ElLobo

På söndagarna brukar det oftast vara fullt runt borden, så det betyder omkring 10-14 st, på onsdagsträffarna förra året var det färre. På mötet i reportaget tror jag att vi var 8 st.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.