Annons:
Etikettallmänt
Läst 550 ggr
ElLobo
6/15/07, 5:55 PM

Dioramakurs i Köping?

Är det några som skulle vara intresserade av en eventuell kurs i dioramabygge?
Funderingar finns på att försöka genomföra en kurs under hösten, kanske i Köpingstrakten.
Jörgen i SHRA Lindesberg pratade med mig om detta och jag lovade att kolla intresset, vilket blir även på vår lilla sajt. Än så länge finns inget spikat, vare sig datum eller plats, men intresse går ju alltid att kolla.
Modeller skulle vi få stå för själva, däremot skulle nog en kurskostnad kunna täcka material för byggena.
Är ni några som skulle kunna tänka sig hänga på?!

Annons:
StefanW
7/9/07, 1:35 PM
#1

Det är alltid intressant med möjlighet till att få lära sig lite mer på någon kurs. Det stora "problemet" är väl avståndet!

Här i Skaraborg så kommer det under hösten att finnas möjlighet till landskapsbygge och viss figurmålning, som en del av Skaraborgs modellbyggarförenings "höst aktiviteter"….

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

ElLobo
7/9/07, 1:39 PM
#2

#1: Ja, avståndet är ju avgjort det stora problemet. Eller kanske bensinkostnaden, rättare sagt … Ledsen  Annars skulle man nog fara kors och tvärs på alla möjliga och omöjliga evenemang.

Kul att det händer lite nere i Skaraborg också. Hoppas det blir en IPMS-avdelning där, det kan behövas! Ser fram emot att läsa både om aktivitetrna och annat!

TommiN
7/9/07, 2:37 PM
#3

Det skulle kunna vara intressant,får bara kolla hur långt det är dit.

StefanW
7/9/07, 2:38 PM
#4

#2 Målet är att få igång en IPMS-avdeling där det finns olika aktiviteter på gång (lokalföreningen finns redan!). Nu under sommaren så många upptagna med semester och mycket annat, så därför satsar vi på att kunna träffas mera kontinuerligt under hösten. Under slutet av augusti så hoppas jag att de flesta bitarna har fallit på plats.

//Stefan

Stefan - Modellbyggare

ElLobo
7/10/07, 9:22 AM
#5

#Det låter jättebra! Och jättekul! Lite olika aktiviteter gör ju att föreningen håller liv i sin verksamhet på ett helt annat sätt.

ElLobo
9/17/07, 2:46 PM
#6

Nu när hösten har satt fart, och med tanke på alla frågor och funderingar som förekommit om dioramabygge under den senaste tiden, så kanske det är dags att sparka igång den här tråden igen.

Hur är det med intresset om det skulle gå att få till stånd en liten kurs?

Annons:
Upp till toppen
Annons: